Sparring & Relationer

Sparring

Sparring henvender sig til ejeren, lederen i en virksomhed eller et team.

Formålet er typisk, at skabe et rum (væk fra hverdagens mange driftsopgaver) for at tænke sig om og skabe en bedre fremtid. Der er mange opgaver og meget at forholde sig til (udover bare sin egen tid og prioritering). Det er sundt at tage en tur i helikopteren og givtigt at fastholde et fokus i et miljø, hvor der ikke er forstyrrelser. Vi kan selvfølgelig mødes hvor det passer dig/jer, men vi tilbyder at mødes i vores særlige møderum, der er designet til netop denne øvelse.

Sparring kombineres derudover med elementer fra coaching, sådan at du/I er helt klar til at “take on the world” efter mødet.

Sparring bruges også som “legeplads” til test af ideer. Ideerne kan betyde noget for vækst, effektivisering eller turn-around. Vi byder ind med al vores brede erfaring på en måde, der gør, at du/I kan bruge sparringen i praksis.

Vi er desuden altid tilgængelige mellem møderne, sådan at du aldrig står alene uanset hvad.

For at sparring skal være effektivt anbefaler vi et møde minimum hver anden måned.

 

Købsmotiver

Forløbet bruges bl.a.:

  • Som en hjælp til at komme op i helikopteren, sådan at målene og vejen fremad igen bliver tydelig. Hvor er virksomheden på vej hen og hvordan er trusselsbilledet/modstanden mod det. Sparring om den vigtigste indsats i den kommende periode og fastholdelse af perspektiverne, så de store spørgsmål og prioriteringer ikke drukner i hverdagen og driften.
  • Som en kickstarter, der sparker til troen på evnerne samt til de handlinger, som skal gøre forskellen. Fokus på den drivkraft, der er hos ejeren og/eller lederen, sådan at tiden bliver mere fokuseret, mere effektiv og mere taknemmelig. Ofte bruger vi tiden helt forkert og med en øget bevidsthed på tiden og prioriteringerne, vil de fleste mennesker ret hurtigt opleve at resultaterne forbedres og velværet/selvtilliden vokser.
  • Som en hjælp til at få realiseret alle planerne. Der var så meget man gerne ville have styr på, men man må erkende, at det meste bliver ved ord og intentioner.
  • Som en kreativ-kasse, hvor der dyrkes innovation. Hvad kunne man gøres anderledes i virksomheden for at blive mere effektiv. Hvad skal man gøre anderledes for fortsat at kunne være sine kunders foretrukne partner. Innovation om nytænkning handler både om de helt store spørgsmål i forhold til eksistens, men i særdeleshed også om de mange eksisterende processer, som meget ofte kan effektiviseres markant (med besparelser til følge).
  • Som en efteruddannelse, hvor specifikke emner gennemgås i teori, men også helt konkret i forhold til virksomheden. Teorien bliver koblet sammen med det praktiske, så det rent faktisk bliver brugbart og håndgribeligt.
  • Som uddannelsesprogram for medarbejdere, der skal lære om virksomheden, samarbejde og/eller specifikke arbejdsopgaver.

Ledelse handler om at gøre det rigtige

Management handler om at gøre noget rigtigt

Der er stor forskel

Le Management

Velkommen til et helt anderledes koncept

Lokaler
UDSIGTEN

Fjelstrup Nørrevej 115; 6100 Haderslev

 

PRODUKTIONEN HADERSLEV

Storegade 86; 6100 Haderslev

 

PRODUKTIONEN SØNDERBORG

Krogvejen 8; 6400 Sønderborg

Le Management

Involverende I Motiverende I Fokuserede I Mangfoldige